Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0




Суббота, 04.05.2024, 03:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2014 » Май » 26 » Деруни фаршировані рецепт. Картопляні деруни, тертюхи : поради і рецепти
06:53

Деруни фаршировані рецепт. Картопляні деруни, тертюхи : поради і рецепти





деруни фаршировані рецепт
Картопляні деруни, тертюхи : поради і рецепти

7 порад, як приготувати деруни чи тертюхи.

Перш ніж готувати деруни, запам'ятайте кілька важливих правил . Дотримуючись їх, ви приготуєте дуже смачні картопляні деруни:


Для дерунів використовуйте картоплю тих сортів, які підходять для смаження.


З тертої картоплі обов'язково віджимайте зайвий сік.


Смажте деруни відразу після приготування тіста на добре розпеченій сковороді.


Щоб картопля відразу не потемніла , додайте в картоплю потерту цибулю, кефір або сметану.


Використовуйте мінімальну кількість борошна для приготування тіста.



Подавайте деруни гарячими, прямо зі сковороди.



Рецепти приготування дерунів.

Деруни класичні


Картопляні деруни, тертюхи : поради і рецепти

Інгредієнти:
Картопля - 3 шт. ,
Яйце - 1 шт. ,
Масло рослинне ,
сіль ,
Перець чорний .
Приготування:

Картоплю промити, почистити, обсушити і натерти на крупній тертці. Віджати надлишки соку з тертої картоплі, вони вам не знадобляться. Збити в картоплю яйце, посолити і поперчити за смаком, добре перемішати.

У сковороду з розігрітим рослинним маслом викладати столовою ложкою картопляне тісто у вигляді невеликих оладок. Смажити з двох боків до утворення рум'яної скоринки. Подавати деруни гарячими з маслом або сметаною.



Деруни з борошном і сметаною

Iнгредієнти:
Картопля - 6 шт. ,
Яйце куряче - 2 шт. ,
Сметана густа - 2 ст. ложки ,
Борошно пшеничне - 1 ст. ложка ,
Олія - для смаження ,
Зелень кропу - 0,5 пучка ,
сіль ,
Перець .
приготування:

Картоплю промити, почистити, обсушити й натерти на середній тертці. Якщо виділилося багато соку, необхідно злегка віджати картоплю і злити зайву рідину. З'єднати терту картоплю зі сметаною, яйцями, борошном, подрібненим кропом. Все посолити, поперчити і ретельно перемішати. Викладати картопляне тісто невеликими порціями на сковороду з розігрітим маслом. Смажити деруни з двох боків до золотистої скоринки. Подавати гарячими, можна зі свинячими шкварками або свинячою відбивною.



Деруни з грибами

Картопляні деруни, тертюхи : поради і рецепти

Iнгредієнти:
Картопля - 600 г ,
Шампіньйони - 250-300 г ,
Цибуля ріпчаста - 2 шт. ,
Яйце куряче - 2 шт. ,
Борошно - 2 ст. ложки ,
Сметана - 200 г ,
Часник - 1-2 зубчики ,
Зелень за смаком - 0,5 пучка ,
Олія для смаження ,
сіль ,
Перець .
приготування:

Цибулю дрібно нашаткувати, обсмажити на олії до золотистого кольору. Гриби дрібно нарізати, обсмажити на олії без кришки майже до готовності. З'єднати з цибулею, посолити, поперчити і трохи обсмажити все разом і дати остинути. Підготовлену картоплю натерти на тертці, з'єднати з цибулею та грибами, додати борошно, яйця, сіль, перець і перемішати. Смажити деруни на олії з двох боків до золотистої скоринки. Для соусу з'єднати сметану, подрібнені часник і зелень, сіль, перець. Подати деруни з соусом.



Деруни зі шпікачки ( відеорецепт )

Шеф-кухар Станіслав Валенюк пропонує вам свій рецепт дерунів . Спробуємо приготувати ?




Источник: petrukiv.te.ua
Просмотров: 304 | Добавил: mrself | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0

Copyright MyCorp © 2024